USBEK ry

Uudenmaan Salibandyerotuomarikerho eli USBEK ry on suurin Suomen salibandyerotuomarikerhoista. Jäseniä meillä on noin 300.

Jäsenistö koostuu lähes yksinomaan tuomaritoimintaa harrastavista henkilöistä, mutta mukana on myös muutama pelkästään erotuomarivalmennusta tai toimitsijatehtäviä suorittava henkilö. Lisäksi on henkilöitä, jotka eivät enää harrasta tuomaritoimintaa, mutta haluavat kuitenkin pysyä erotuomariyhteisössä mukana.

Käytännössä kaikki erotuomarit, jotka Uudenmaan alueella tuomitsevat Suomen Salibandyliiton (SSBL) kilpasarjoja, kuuluvat Uudenmaan Salibandyerotuomarikerhoon.

Yhdistyksen tarkoituksena on salibandyerotuomariharrastuksen ja -toiminnan ylläpitäminen ja kehittäminen jäsenten keskuudessa. Toimimme paitsi itsenäisenä yhdistyksenä jäsenistön tarpeiden mukaan, myös läheisessä yhteistyössä Suomen Salibandyliiton kanssa järjestäen monia erotuomareita koskevia alueellisia koulutuksia.

Kerho järjestää jäsenistölleen säännöllisesti koulutusta, tukee tarpeen mukaan käytännön tilanteissa, tarjoaa kanavan tavata muita erotuomareita ja kommunikoida näiden kanssa erotuomari- ja muista asioista. Järjestämme vuosittain myös joitakin yhteisiä tapaamisia pikkujoulujen yms. merkeissä.

Yhdistystoiminnan kannalta tärkein elin on yhdistyksen hallitus, joka valitaan vuosittain pidettävässä sääntömääräisessä vuosikokouksessa.

Erotuomaritoiminnan tarpeita varten yhdistyksessä on erilaisia työryhmiä, valiokuntia ja toimikuntia, kuten koulutustyöryhmä, edunvalvontatyöryhmä ja tiedotustyöryhmä. Lisäksi alaisuudessamme toimii UETV eli Uudenmaan erotuomarivaliokunta, jonka vastuulla ovat kerhon pelien kurinpito sekä luokitusasiat.

USBEK välittää erotuomareita salibandyotteluihin. Voit tilata tuomarin harjoitusotteluun tai turnaukseen joko internet-sivustomme kautta tai puhelimitse. Tuomarit asettelee tilausten perusteella kerhoasettelija.

 

USBEK:n 20 vuotishistoriikki löytyy tästä. 

 

Yleisiä tietoja yhdistyksestä

Uudenmaan Salibandyerotuomarikerho USBEK ry on merkitty yhdistysrekisteriin 13.3.1995.

  • Yhdistyksen rekisterinumero on 162.955
  • Yhdistyksen kotipaikka on Helsinki

Yhdistyksen Y-tunnus on 1047857-7. Yhdistys on merkitty ennakkoperintärekisteriin.

Yhdistyksen keskeiset toimihenkilöt kaudella 2019-2020

  • Puheenjohtaja Katja Karjalainen, puheenjohtaja(at)usbek.net
  • Varapuheenjohtaja Anu Mäkinen
  • Jäsenvastaava Miklos Salminen, jasenrekisteri(at)usbek.net
  • Rahastonhoitaja Miklos Salminen, rahastonhoitaja(at)usbek.net

Yhdistyksen pankkiyhteys Danske Bank IBAN FI 27 8146 9710 1758 93.

 

Seuraa @usbekry Instagramissa!
Instagram